Qui som?

escola emprenedors

Autors Escola d'emprenedors

El llibre escola d’emprenedors ha estat escrit amb la col·laboració d’uns quants tècnics de l’Administració i persones emprenedores que han aportat les seves vivències i experiències.

Amb tot, finalment, els que finalment hem posat negre sobre blanc som:

En Ferran Peiró i Puig (Terrassa, 1972), llicenciat en Economia General per la UAB. En el sector privat va adquirir experiència professional en el sector tèxtil i informàtic, abans de recaure en l’administració pública per atendre directament a emprenedors. Actualment treballa en el món de l’emprenedoria i la creació d’empreses com a tècnic de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, donant suport a la resta de tècnics que assessoren directament a emprenedors.

En Guillem Perdrix Vidal (Barcelona, 1978), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB. En matèria de suport a l’emprenedoria ha realitzat assessorament directa i formació a emprenedors i ha desenvolupat un ventall d’eines i metodologia específica per a la prestació dels serveis propis de suport a la creació d’empreses. En l’actualitat és Consultor d’Empresa i Innovació a la consultora Daleph i professor associat del Departament d’Economia de l’Empresa de la UAB, on imparteix les assignatures de Creació d’Empreses i Direcció Estratègica.

L’Albert Torruella Torres (Barcelona, 1981), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UB i màster en Direcció Econòmico-Financera per la UOC. Després d’un breu pas per la consultoria privada, actualment compagina la feina de tècnic de Creació i Consolidació d’Empreses, on assessora directament a emprenedors amb la de professor associat del Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la UB, on imparteix l’assignatura de Direcció Estratègica de l’Empresa i anteriorment havia impartit la de Mètodes del Treball aplicats a les ciències socials.

Entre tots tres hem assessorat més de 5.000 projectes empresarials.

Trobareu més informació sobre nosaltres en l’apartat què és escola d’emprenedors on hi ha els links a les xarxes socials que utilitzem.

El llibre el podeu trobar a la web de l’editorial Libros de Cabecera, o a qualsevol de les principals llibreries de Catalunya.

Una resposta a Qui som?

  1. Aiii… quina emoció! Per fi s’ha fet realitat! Ara mateix me’l compro!! De ben segur que riurem i aprendrem! i més ara que ja tinc ben interioritzada la meva nova visió vers la vida… la 100% emprenedora social i vitamínica.

    Albert i Ferran, ja sabeu que sempre m’he declarat la vostra fan number 1 des de que vaig coneixer-vos! Us trobo molt a faltar! Però sortosament, gràcies a la vostra aposta per seguir compartint els vostres coneixements i vivències, encara tindré una nova oportunitat per seguir aprenent de vosaltres (i, aquí, Guillem, t’incloc, tot i que no ens coneixem personalment :).

    Us desitjo el millor! Sou unes grans persones i uns excel·lents professionals; així que no em queda cap dubte de que gaudiré llegint el vostre llibre. I, ja sabeu, si algun dia volteu a la recerca de noves experiències emprenedores al #baixllobregat, compteu amb mi i amb la il·lusió emprenedora que espero no perdre mai.

    Una fortíssima abraçada,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s