Sortegem un llibre i un curs per Emprenedors!!

Com molts sabreu, aquest estiu CINC organitza el Summer Startup School. Una de les sessions versarà sobre la Direcció estratègica de la petita empresa, en la qual participarem i per la qual cosa, els amics de CINC ens han facilitat una invitació.

Així doncs, hem decidit organitzar un sorteig d’aquesta invitació gratuïta per participar en el curs sencer (el preu és de 375 euros) entre els nostres seguidors.

El sorteig consisteix en esbrinar quin perfil d’emprenedor compleix amb la descripció que trobareu tot seguit. El primer que l’encerti i contacti amb nosaltres s’endurà la invitació al curs. Ah, i si encara no té el nostre llibre, li’n regalarem un exemplar signat pels autors!

Descripció:

Aquest tipus d’emprenedor no tirarà endavant el seu projecte sense haver contrastat la seva idea amb diverses persones del seu entorn. Però com que sempre es trobarà amb algú que no ho veu clar, com pot ser el seu pare o fins i tot l’àvia, això encara el farà dubtar més…

És un cagadubtes, però en canvi té una voluntat ferma de crear una empresa. Ho té tot molt clar. Malgrat tot, sempre li falta l’empenteta final. Sempre té alguna excusa del tipus «aquest mes continuo cobrant l’atur i el mes vinent em faig autònom», o bé «tinc un parell de clients i encara puc facturar a través de l’empresa del meu amic, quan tingui algun client més em donaré d’alta».

Normalment esperen que algú els hi posi una catifa vermella per entrar a Hisenda i fer el primer pas. Arriba un moment que es fa difícil destriar la mandra de la incertesa, i ho barrejen amb excuses d’allò més originals. Sempre amb l’ai, no ho sé, potser ara no és el moment.

Opcions:

  1. Mac Gyver
  2. Marge Simpson
  3. Scooby Doo
  4. Jack Sparrow
  5. Pedro Picapedra
  6. Son Goku
  7. David el Gnomo
  8. Homer Simpson
  9. Flautista d’Hamelin
  10. Marco

Podeu fer-nos arribar les vostres respostes a través de la nostra pàgina del Facebook o bé a través del correu: escolademprenedors@gmail.com

El llibre el podreu trobar a qualsevol de les principals llibreries de Catalunya o a la pàgina web de l’editorial Libros de Cabecera.

Quant a Albert Torruella

Després d'un breu pas per la consultoria privada, actualment compagino la feina de tècnic de Creació i Consolidació d'Empreses, on assessoro a emprenedors, amb la de professor associat de la UB, on imparteixo l'assignatura de Direcció Estratègica.
Aquesta entrada s'ha publicat en emprenedors i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s