L’emprenedoria a la II Jornada de l’ACCID

A més del Congrés que se celebra bianualment, l’Associació Catalana de Comtabilitat i Direcció (ACCID), des de l’any passat organitza una jornada anual amb l’objectiu de ser un punt de trobada d’associats per parlar sobre tendències de l’economia i l’empresa.

Enguany la Jornada s’organitza a Reus aquest proper divendres 1 de juny, sota el títol “Gestió empresarial innovadora per afrontar el futur amb optimisme”.

Després de l’acte inaugural i una taula rodona, s’organitzen diverses sessions simultànies distribuides en diferents àmbits, entre els quals n’hi haurà una dedicada a l’emprenedoria. Sota el títol: Reptes i oportunitats en l’emprenedoria actual, participarem com a convidats per debatre sobre aquests reptes que ens planteja la situació actual i algunes de les possibles vies de sortida en un futur (esperem que molt proper).

En aquesta sessió també hi participaran  en Pere Segarra (Responsable de la càtedra d’emprenedoria de la URV) i Albert Deulofeu (consultor d’empreses). Si voleu venir-hi, us podeu inscriure directament a la web de la II Jornada de l’ACCID clickant aquí.

El llibre Escola d’Emprenedors el podeu trobar en les principals llibreries, tant en català com en castellà, i a la web de l’editorial Libros de Cabecera.

About these ads

Quant a Albert Torruella

Després d'un breu pas per la consultoria privada, actualment compagino la feina de tècnic de Creació i Consolidació d'Empreses, on assessoro a emprenedors, amb la de professor associat de la UB, on imparteixo l'assignatura de Direcció Estratègica.
Aquesta entrada s'ha publicat en emprenedor, emprenedors i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s