Aquest dimarts, parlem d’emprenedors a Valor Afegit!

Aquest dimarts sí!

Tal i com havíem anunciat en la darrera entrada del post , i després d’un parell de contraprogramacions per temes de rigurosa actualitat, com el reportatge del projecte Eurovegas i el rescat de Bankia, aquest proper dimarts 15 de maig, parlarem d’emprenedors al programa Valor Afegit de TV3. Sota el títol “Emprendre en temps de crisi”, el reportatge d’aquesta setmana es centrarà en l’emprenedoria per necessitat o emprenedors a la força.

A més d’algunes de les activitats que es duen a terme des de Barcelona Activa i un reportatge sobre les dades de l’estudi GEM d’enguany, el programa entrevistarà Albert Torruella, un dels autors del llibre “Escola d’emprenedors”, i tècnic del Servei de Creació d’empreses del Vapor Llonch, de l’Ajuntament de Sabadell. També hi participarà en Jordi Vidal, una de les persones emprenedores ateses per l’Albert, i que ha iniciat una empresa darrerament, amb força empenta i a qui li va prou bé.

El reportatge el podreu veure en primera edició dimarts 15 a les 22,15h al canal 33 i a les 24h. a TV3, així com al llarg de la setmana vinent en diverses reemissions. Igualment, ja podeu veure el vídeo en l’apartat de difusió d’aquest blog.

Igualment, aquesta setmana vinent, a més de participar en aquest reportatge, el dimecres 16, oferim un curs sobre habilitats emprenedores i directives a la llibreria Excellence de Barcelona.

I dijous 24 de maig participarem en una nova presentació del llibre al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, junt amb la Guernica Facundo, autora d’ El libro rojo de la mujeres emprendedoras.

Si voleu veure totes les activitats en les que participem properament, així com les mencions en premsa, les podreu veure a l’apartat properes activitats i difusió d’aquest blog.

El llibre el podeu trobar a qualsevol de les principals llibreries de Catalunya, així com a la web de l’editorial Libros de Cabecera, on també podreu descarregar la introducció gratuïtament.

About these ads

Quant a Albert Torruella

Després d'un breu pas per la consultoria privada, actualment compagino la feina de tècnic de Creació i Consolidació d'Empreses, on assessoro a emprenedors, amb la de professor associat de la UB, on imparteixo l'assignatura de Direcció Estratègica.
Aquesta entrada s'ha publicat en emprenedor, emprenedores, emprenedoria, emprenedors i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s